Fotograf Birgitta Norrman

Informatörskurs

Reumatikerförbundet inbjuder till informatörskurs på Scandic Backadal, Göteborg den 7-8 april 2014

Syftet med denna informatörsutbildning är att ge en plattform, kunskap och verktyg förReumatikerförbundets informatörer oavsett sammanhanget man ska verka i.

Samverkan i patientskolor är ett exempel på ett sådant sammanhang, att haett annat språk och på det viset kunna finnas som informatör kan vara ett annat, att vara”kontaktperson på hemsidan är ett tredje och så vidare. Möjligheterna är många.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!