Ett exempel på en artikel

Ingressen skriver du i den här ytan. Du behöver inte feta texten eller ändra på stilen här. Det sker automatiskt med stilmallarna. Använd den här ytan för att skriva det viktigaste först på ett par rader.

Artiklar under aktuellt kan handla om precis vad som helst som har med föreningen att göra. Betrakta aktuelltflödet lite som en blogg, där det senaste hamnar först. Skriv inte så högtidligt men undvik talspråk.

Det viktigaste är att visa att det händer saker i din förening, så var inte rädd för att skriva om saker som kanske inte känns som "nyheter", men som kan vara kul att läsa om ändå. 

Hur var mötet förra gången?

Hur gick det till när ni hade korvgrillning i veckan som gick? 

Kanske berätta hur en medlem har kämpat med Försäkringskassan, eller om hur kommunen ändrat tillgängligheten till badhuset?

Inga ämnen är fel, så länge du skriver för reumatiker om reumatiker.

Bilder och bifogade dokument lägger du till med de verktyg som finns längre ner på den här sidan.

Glöm inte att välja en kategoritagg! Det hjälper läsaren att söka på innehållet. Varje artikel du skriver bör ha minst en kategoritagg.

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.